Registraties gesloten

Traject: Leren loslopen

Starts
Ends
Add to calendar:


Ben jij jaloers op mensen waarvan de hond luistert terwijl ze los zijn?  

Lees dan snel verder Schrijf je dan nu in!  


Tijdens dit nieuwste traject doorloopt Liz samen met jou de 4 stappen die nodig zijn om op een goede en vooral ontspannen manier je hond los kunt laten lopen en hoe je ervoor zorgt dat de hond ook naar je luistert als je roept. Na dit webinar is het niet alleen voor jezelf maar ook voor je hond begrijpelijk en logisch.  

Liz doorloopt niet alleen de stappen samen met jou maar begeleidt jou bij elke stap. Samen met je medecursisten doorloop jij het hele proces en leren jullie niet alleen van Liz maar ook van elkaar.

Het traject loopt via whatsapp waarbij je dagelijks vragen en filmpjes mag sturen. Liz zal waar mogelijk dagelijks reageren doormiddel van voice overs of spraak berichten. 

Daarnaast vinden er nog 4 Q&A's plaats tijdens het traject waarbij je live je vragen kunt stellen en er opdrachten worden gegeven waar jullie mee aan de slag gaan. Alle Q&A's worden opgenomen en later  gedeeld, dus ook al kun je er niet live bij zijn, je kunt het altijd terug kijken. 

Liz Wolting  geeft niet alleen antwoord op alle vragen maar geeft op een leuke en makkelijk te volgen manier uiteenlopende tips over hoe je ervoor zorgt dat je hond ook zonder lijn naar je luistert en hoe jullie samen ontspannen kunnen wandelen. 


Wil jij ook dat jou hond vlekkeloos los kan lopen?

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in!


Wie geeft dit webinar?


Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij uitvalgedrag veelvuldig voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!

Dit traject gaat van start op 15 september 2023

Wat kost het traject?

De kosten zijn voor een early bird ticket €597 en voor een regulier ticket €647

Dit traject vindt online plaats en kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is whats app, zoom en verbinding met het internet.

Het traject is geschikt voor alle hondeneigenaren  waarvan de hond niet of nauwelijks uitvalt. Baasjes die al het traject uitvallen aan de lijn hebben gevolgd, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

Je mag met het hele gezin deelnemen aan het traject

Het traject duurt 4 maanden

Stuur ons even een mailtje via info@animalsfaith.nl en dan plaatsen wij je op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen start Liz een traject in het engels. 

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens dit traject, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.

Tijdens het webinar werdt uitleg gegeven over het traject van 4 maanden dat je kunt volgen, zodat je 4 maanden lang wordt geholpen met het leren loslopen van je hond. In dit traject zit je samen met je mede cursisten in een what's app groep met Liz Wolting zelf en mag je alle vragen die je hebt op haar afvuren. Door het delen van filmpjes ontvang je tips over hoe je, specifiek gericht op jullie situatie ervoor kunt zorgen dat de wandeling weer ontspannen wordt voor zowel jezelf, als voor de hond. Uiteraard krijg je ook de verhalen en filmpjes van de rest mee en ook hier leer je enorm veel van!

Voor de vroegbeslissers, mensen die de resultaten van het eerdere traject hebben gevolgd en zeker weten dat ze direct mee willen doen, kun je nu het traject al kopen met €50,- korting. Er zijn slechts 5 Earlybird plekken, dus deze zijn enkel voor de snelle beslissers.