Eén op één online hulp

Voor exclusieve en gecompliceerde situaties

Je wil hulp van mij op een heel persoonlijk niveau, voelt je niet comfortabel in en groep en/of zit met een heel unieke en gecompliceerde situatie. Tijdens een 60 minuten lang één op één gesprek kijken we samen de psychologische aspecten van je hond en van jou. We gaan naar de kern van het probleem en werken vanuit daar. 

Deze sessies zijn mogelijk op zondagen, donderdagen en vrijdagen in de middag. Je kunt een tijd en datum plannen nadat je je call geboekt hebt.

Beperkt plekken beschikbaar.
Boek jouw call nu voor €297,-

Kies online een datum en tijd voor de call na betaling. Ik bel je dan via WhatsApp video op de afgesproken tijd.

Deze sessies gaan diep in op de psychologie van jou en je hond. Je kunt alle vragen stellen. Voor mij is het belangrijk dat je de logica en connectie tussen alle gedragingen en energieën ziet, zodat je elke situatie in de toekomst kunt begrijpen en weet hoe je moet handelen.

Dat kan. Je kunt zoveel sessies boeken als je wil of een van mijn trajecten volgen of gebruik maken van een van mijn andere diensten.

Ik heb een call geboekt, maar de gekozen datum en/of tijd lukt toch niet, wat nu?

Vervelend inderdaad. Je kunt de afspraak kosteloos tot 48 uur voor de call verzetten. Mail daarvoor mijn team even op info@animalsfaith.nl. Kom je zonder afmelding niet opdagen of kun je de geplande tijd last minute niet, dan kunnen we helaas geen restitutie op het betaalde bedrag geven, omdat de tijd natuurlijk al voor jou is vrijgehouden.