Heldere, logische lezingen voor de beste start

Makkelijk beschikbaar op elk moment


Begrijp je hond

De meest essentiële lezing voor elke hondeneigenaar. In mijn meest populaire lezing leg ik je precies uit hoe het brein van je hond werkt, waar de raakvlakken en verschillen tussen mensen en honden zitten en hoe hier mee om te gaan.

Voorkom gedragsproblemen of zet de eerste stappen om huidige problemen op te lossen door middel van deze 2 uur durende, heldere lezing. Leer wat je hond écht nodig heeft, wat de meest gemaakte fouten zijn in Nederland, hoe jij deze voorkomt of omkeert en hoe je jouw leven en dat van je hond eenvoudiger, maar meer vervuld maakt. Ga voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit en creëer de mooiste band met je hond. 

Slechts €91,-

Bekijk de lezing direct!


Vuurwerkangst

Ben jij die stressvolle jaarwisselingen ook helemaal moe? Wil je gewoon ontspannen samen met je hond het nieuwe jaar in kunnen gaan en bid je elk jaar weer voor een vuurwerkverbod? Dat verbod gaat er waarschijnlijk voorlopig niet komen helaas, maar wat je wél kan doen, is je hond helpen van zijn angst af te komen!

In deze lezing vertel ik je precies hoe je dat kunt doen. Hoe je je hond ondersteunt zonder zijn angst te versterken en wat je beter niet kan doen. Ik leg uit waarom bij de meeste honden de angst elk jaar erger wordt en waarom honden hun eerste levensjaar eigenlijk nooit bang zijn voor vuurwerk.

Start het jaar ontspannen deze keer, want een goed begin is het halve werk!

Dit is een opname van een live lezing.

Slechts €81,-

Bekijk de lezing meteen!


pembroke welsh corgi and brown dog running between grasses

Leren Loslopen

Altijd al gedroomd van veilig loslopen met je hond? In de wetenschap dat hij komt wanneer je roept en jullie in verbinding blijven met elkaar?

Dan is deze lezing voor jou! In 4 heldere stappen leg ik je uit hoe jij je hond veilig kan leren loslopen, waarom een goede basis zo belangrijk is, wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe jij ze voorkomt en waarom de meeste Perfect Recall cursussen niet voldoende werken.

Gun jij je hond de ultieme vrijheid, maar wel op een veilige manier? Dan check deze lezing zeker en start vandaag nog met het leggen van een solide basis voor de ultieme vertrouwensband tussen jou en je hond!

Dit is een opname van een live lezing.

Slechts €81,-


Bekijk de lezing direct!


Met je Hond op Vakantie

Altijd al gedroomd van lekker op vakantie gaan samen met je hond? Nieuwe avonturen beleven en plezier hebben, maar wil je het wel goed aanpakken? Of ben je al eerder met je hond op vakantie gegaan en verliep dat erg stressvol? Dan is deze lezing voor jou!

Als fulltime reiziger met 5 honden kan ik je natuurlijk alles vertellen over waar je rekening mee moet houden wanneer je met je hond op vakantie gaat. En ik vertel je er alles over in deze 100+ minuten lange lezing, waar we alle obstakels bespreken en aanpakken! Je leert hoe je de vakantie goed start, zo min mogelijk stress creëert bij vertrek en terug thuiskomt, hoe je hond vakantie eigenlijk ervaart en waar je vooral op moet letten, zeker bij honden die nog niet vaak op vakantie zijn geweest.

Dit is een opname van een live lezing.

Slechts €81,-

Kijk de lezing hier!

brown short coated dog on gray couch

Bezoek Ontvangen

Geblaf, opspringen en misschien zelfs grommen en happen... Wanneer de bel gaat schiet jij tegenwoordig al in de stress omdat je hond zich allerminst hoffelijk gedraagt. Je nodigt al bijna niemand meer thuis uit en weet niet meer hoe dit op te lossen.

Tot nu! In deze lezing van ruim 100 minuten vertel ik je namelijk alles over wat er gebeurt bij je hond wanneer er bezoek komt. Waarom hij zo reageert en hoe je dit kan oplossen. Zo wordt het ontvangen van bezoek weer iets leuks, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoek én voor je hond!

Dit is een opname van een live lezing.

Slechts €81,-

Bekijk de lezing meteen!


Uitvallen aan de Lijn

Valt jouw hond uit aan de lijn en heb je het idee dat je alles al geprobeerd hebt, maar niks werkt? Wellicht ben je dan nog niet helemaal naar de kern van het probleem gegaan, naar de waarom. De waarom een hond uitvalt én wat je er aan moet doen om dit op te lossen wordt volledig uitgelegd in deze bijna 2 uur lange lezing. Met duidelijk uitleg, tips en handvatten die je meteen kunt toepassen.

Wist jij dat bijvoorbeeld al dat de oorzaak van uitvalgedrag vrijwel altijd binnenshuis ligt? Weten hoe dat zit? Check dan deze lezing en help je hond direct!

Dit is een opname van een live lezing.

Slechts €81,-

Bekijk de lezing direct!

Veelgestelde vragen

Je kunt elke lezing zo vaak als je wil bekijken. Elke lezing blijft minstens een jaar online staan.

De lezingen duren altijd tussen 60-120 minuten, dus die tijd ben je kwijt. Je kunt de lezingen echter ook versneld afspelen. En je kunt hem op pauze zetten wanneer je wil, dus je hoeft een lezing niet in eens helemaal af te kijken. Deel het vooral zo in, dat het voor jou werkt!