Registraties gesloten

Webinar: Vuurwerkangst Engelse versie

Onweer & andere harde geluiden

Add to calendar:


Let op dit webinar wordt in het Engels gegeven

Ben jij ook klaar met een gestreste hond tijdens oud & nieuw?

Lees dan snel verder en schrijf je in!


Tijdens dit nieuwste webinar leert Liz je niet alleen hoe honden vuurwerk, onverwachte harde geluiden en onweer ervaren maar ook hoe jij je hond erin kunt ondersteunen zodat het minder eng voor ze is.

Vragen waar Liz onder andere antwoord op zal geven zijn;

  • Waarom is mijn hond bang?
  • Wat kan ik doen om hem veilig te laten voelen?
  • Thurdershirt wel of niet goed?
  • Medicatie is dat een oplossing?
  • Geruststellen mag dat nu wel of niet?
  • Hoe kan het dat mijn hond eerst niet, maar nu wel bang is voor vuurwerk?
  • Mijn hond gaat op vuurwerk af, waarom en wat kan ik er aan doen?
  • Binnen is mijn hond niet bang voor onweer/vuuwerk/harde geluiden, buiten wel

Hiernaast heb je als deelnemer aan het einde van het webinar de kans om je eigen vragen te stellen.

Liz Wolting  geeft niet alleen antwoord op alle vragen maar geeft op een leuke en makkelijk te volgen manier uiteenlopende tips over hoe je ervoor zorgt dat je hond zich meer ontspannen voelt tijdens vuurwerk, onweer of andere harde geluiden.

Wacht niet langer en zorg voor een hond die meer ontspannen is met vuurwerk, onweer of andere harde geluiden.

Schrijf je in


Een hond die meer onspannen is tijdens onweer?

Of tijdens vuurwerk of harde geluiden? Dat kan, schrijf je nu in!


Wie geeft dit webinar?


Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij uitvalgedrag veelvuldig voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!

Dit webinar zal live plaatsvinden op donderdagavond 23 november om 19:00 uur.

Dit webinar vindt online plaats en kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is zoom en verbinding met het internet.

Het webinar is geschikt voor alle (toekomstige) hondeneigenaren. Ook als je (nog) geen hond hebt, is de informatie die je tijdens de lezing krijgt ontzettend interessant. Baasjes die een hond hebben die op bezoek reageert, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

Het webinar is voor zoveel mensen toegankelijk als dat je achter je beeldscherm gepropt krijgt. We proberen het op minimaal één aanmelding per huishouden te houden.

Het webinar duurt ongeveer anderhalf uur. Het kan altijd wat uitlopen.

Geen probleem! Het webinar wordt opgenomen en je krijgt het na afloop toe gemaild. Je kunt het dus altijd terugkijken in je eigen tijd!

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens dit webinar, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven over het traject van 1,5 maand dat je kunt volgen, zodat je 1,5 maand lang wordt geholpen om helemaal klaar te zijn voor oud jaar & andere knallen, onweer, harde geluiden etc. Tevens zal Liz stand by staan tijdens oud & nieuw om je te helpen een zo ontspannen mogelijk jaarwisseling te hebben, voor zowel jou als je hond. 

Kan ik ook in de praktijk oefenen?

Op 3 december kan er deel worden genomen aan de workshop die naadloos aansluit op dit webinar. Als je daarnaast ook het traject volgt komt het helemaal goed met oud & nieuw