Uitverkocht

Traject: Vuurwerkangst Engelse versie

Onweer & andere harde geluiden

Starts
Ends
Add to calendar:


Ben jij ook klaar met een gestreste hond tijdens oud & nieuw?

Lees dan snel verder en schrijf je in!


Tijdens dit nieuwe traject begeleidt Liz je 1,5 maand en leer jij niet alleen hoe honden vuurwerk, onverwachte harde geluiden en onweer ervaren maar ook hoe jij je hond erin kunt ondersteunen zodat het minder eng voor ze is.

Daarnaast zal Liz tijdens oudjaar standby zijn om je te helpen deze avond zo ontspannen mogelijk te laten verlopen voor zowel jou als je hond.

In dit traject zit je samen met je mede cursisten in een what's app groep met Liz Wolting zelf en mag je alle vragen die je hebt op haar afvuren. Door het delen van filmpjes ontvang je tips over hoe je, specifiek gericht op jullie situatie ervoor kunt zorgen dat de wandeling weer ontspannen wordt voor zowel jezelf, als voor de hond. Uiteraard krijg je ook de verhalen en filmpjes van de rest mee en ook hier leer je enorm veel van!

Liz Wolting begeleidt niet alleen maar  geeft  antwoord op alle vragen op een leuke en makkelijk te volgen manier uiteenlopende tips over hoe je ervoor zorgt dat je hond zich meer ontspannen voelt tijdens vuurwerk, onweer of andere harde geluiden.

Wacht niet langer en zorg voor een hond die meer ontspannen is met vuurwerk, onweer of andere harde geluiden.


Schrijf je inWie geeft dit webinar?


Liz Wolting

Oprichtster van Animal's Faith en al 20 jaar actief in de dierenwereld, waarvan 14 jaar onder de naam Animal's Faith.
Liz helpt jaarlijks meer dan 1000 honden en hun baasjes met allerlei probleemgedrag, waarbij uitvalgedrag veelvuldig voorkomt. Liz heeft dus ruimschoots ervaring met het verhelpen van dit probleemgedrag en doet dit op een leuke en eenvoudig te begrijpen manier.


Ik doe mee!

Een hond die meer onspannen is tijdens onweer?

Of tijdens vuurwerk of harde geluiden? Dat kan, schrijf je nu in!

Dit traject gaat van start op 1 december 2023

De kosten zijn voor een early bird ticket €297 en voor een regulier ticket €347

Dit traject vindt online plaats en kan van overal ter wereld gevolgd worden. Het enige dat je nodig hebt is whats app, zoom en verbinding met het internet.

Het traject is geschikt voor alle hondeneigenaren. Baasjes die een hond hebben die bang zijn voor vuurwerk, harde geluiden en onweer, zijn hier natuurlijk helemaal op hun plek!

Je mag met het hele gezin deelnemen aan het traject

Het traject duurt 1,5 maand

Ik spreek geen Nederlands kan ik het dan toch volgen?

Zeker, want het traject zal in het Engels worden gegeven. 

Zeker! Dagelijks trainen we bij Animal's Faith honden die al vele trainers en gedragsdeskundigen hebben gezien. Toch kunnen wij de honden en hun baasjes verder helpen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we jou nieuwe inzichten en adviezen kunnen geven tijdens dit traject, ongeacht hoeveel trainingen je al hebt gevolgd.

Tijdens het webinar werd uitleg gegeven over het traject van 1,5 maand wat je kunt volgen, zodat je 1,5 maand lang wordt geholpen om ervoor te zorgen dat je hond zich meer ontspant tijdens onweer, vuurwerk of met harde geluiden. Tijdens oudjaar zal Liz standby staan en je helpen om deze avond zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. In dit traject zit je samen met je mede cursisten in een what's app groep met Liz Wolting zelf en mag je alle vragen die je hebt op haar afvuren. Door het delen van filmpjes ontvang je tips over hoe je, specifiek gericht op jullie situatie ervoor kunt zorgen dat de wandeling weer ontspannen wordt voor zowel jezelf, als voor de hond. Uiteraard krijg je ook de verhalen en filmpjes van de rest mee en ook hier leer je enorm veel van!

Voor de vroegbeslissers, mensen die de resultaten van het eerdere traject hebben gevolgd en zeker weten dat ze direct mee willen doen, kun je nu het traject al kopen met €50,- korting. Er zijn slechts 5 Earlybird plekken, dus deze zijn enkel voor de snelle beslissers.