Registraties gesloten

Workshop: Samenwerken aan de lijn €267,-

Werken aan de communicatie tussen jou en je hond

Add to calendar:

Wil jij dieper in gaan op de communicatie tussen jou en je hond?


Zie je soms mensen die heel ontspannen en relaxed met hun hond wandelen? Heb jij het idee dat er veel spanning ontstaat bij elke wandeling maar weet je niet hoe je van die spanning afkomt? Misschien heb je al wat dingen geprobeerd maar blijft er niks hangen?

Tijdens deze workshop gaan we ons samen in de hondenpsychologie verdiepen en leer je wat je hond tijdens de wandeling ervaart, en wat hij van jou “hoort” door middel van de lijn. Met deze theorie, gaan we vervolgens samen aan de slag en gaan we de communicatie tussen jou hond, de lijn en jouw lichaamstaal te verhelderen & in de praktijk brengen.

In het leven is er altijd een samenwerking waarbij de lijn als basismiddel van communicatie zeer essentieel is. Super fijn dus om dit aan te pakken

 en om dan de volgende dag de wandeling al beter en met meer zelfvertrouwen aan te kunnen beginnen!

Als aanvulling op de workshop komt er een whatsapp groep (geldig voor 1 week na de workshop) waar je ook samen met de andere deelnemers vragen kunt stellen en nog feedback en tips krijgt om de dagen na de workshop door te zetten met alles wat je geleerd hebt.

Kosten €267,- 

Wil jij ook ontspannen met je hond kunnen wandelen?

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in!